Wijnbar&Zo wilde graag een veilig WiFi network voor zowel gastgebruik als eigen gebruik. Doordat de ruimte zo groot en vooral lang gerekt is, was één access point niet voldoende volgens de initiële simulaties. Na een verificatie meting is besloten om twee normale access points in te zetten in plaats van een enkele krachtige. Hierdoor is overal in de Wijnbar ruim voldoende dekking. Apparatuur schakelt automatisch over (roaming) tijdens het verplaatsen.

Simulatie van WiFi ontvangst in Wijnbar & Zo

Gasten kunnen na het accepteren van de voorwaarden gratis gebruik maken van de WiFi verbinding. Om misbruik te voorkomen is het gasten netwerk alleen beschikbaar tijdens openingstijden van de Wijnbar.

Over Wijnbar&Zo

Bij Wijnbar&Zo kunt u genieten van een uitgebreid wijnassortiment en lekkere hapjes, in een gezellige en informele ambiance. Onze wijnkaart bestaat uit ongeveer 180 wijnen, waarvan er zo’n 150 per glas besteld kunnen worden. Ideaal om eens een nieuwe wijn te proberen, of juist om heerlijk te genieten van een van onze vele topwijnen, zoals een Sancerre, Barolo of Gran Reserva!

Gesitueerd in de Julianastraat, in het hart van het centrum van Alphen aan den Rijn, biedt Wijnbar&Zo plaats aan ruim 120 personen, die wij kunnen voorzien in het pand zelf, of een van onze serres aan de achterzijde. Daarnaast beschikken wij over een langgerekte tuin die aan de Oude Rijn grenst, waar u tijdens de warmere dagen van het jaar ook heerlijk kunt genieten van een goed glas wijn. Het terras aan de voorkant is voorzien van terrasverwarming.