Wat wilt u bereiken met de inzet van ICT? Die belangrijke vraag – en zeker niet de techniek – staat altijd centraal. Wij zijn niet alleen technisch onderlegd, maar begrijpen ook uw business. Technologie beschouwen we dan ook als een middel om doelstellingen te realiseren.

Security

Onze achtergrond ligt in business- en securityconsulting voor multinationals. Deze kennis en ervaring nemen we mee naar het MKB. Beveiliging van gegevens? Of van uw eigendommen? 100%WiFi kan u hierover adviseren. Is het netwerk wel veilig? Kan gevoelige informatie, denk aan persoonsgegevens, niet uitlekken door een gat in de beveiliging?

Echte toegevoegde waarde

Bij elk project en elke uitdaging zijn de gewenste en vereiste functionaliteiten bepalend. Die vormen het vertrekpunt. Door onze ervaring en expertise vinden we keer op keer de juiste balans tussen een frisse kijk op de zaken en de best-practices. Dit verkort de consultancytrajecten aanzienlijk. Zo zijn we in staat tegen minder kosten meer waarde te bieden in onze rol als consultant en adviseur. Dat is echte, toegevoegde waarde.

Wij adviseren u over de best passende ICT-inrichting voor uw situatie, wensen en doelstellingen.

Proactief beheer en regelmatig onderhoud zorgt voor continuïteit

Voor ondernemers is het van levensbelang dat het systeem steeds beschikbaar is. Netwerkbeheer en onderhoud zorgen hiervoor en brengen rust en continuïteit in de organisatie. De complexiteit van het netwerk en de voortdurende ontwikkeling van technologieën en systemen vraagt daarbij om specifieke expertise. Die expertise vindt u bij ons.

100% WiFi voert pro-actief onderhoud en beheer uit op afstand van uw IT. Dit omvat, onder andere, het bijhouden van software versies. Dit zorgt ervoor dat u ten alle tijde over een betrouwbaar en veilig netwerk beschikt welke voldoet aan de laatste beveiliging standaarden.  Ook worden eventuele storingen ontdekt door middel van actieve log analyse – nog voordat gebruikers er iets van merken.

Installatie & Configuratie

Van alleen WiFi tot een volledige IT-omgeving.  Fysieke installatie en configuratie worden op elkaar afgestemd voor een feilloos werkend systeem dat aansluit bij wat u nodig heeft.