Camping Oosterberg is genieten van een uitzonderlijk mooi gelegen, rustig en natuurlijk kampeerterrein. Midden in het glooiende Limburgse 5 sterren landschap. Wat camping Oosterberg u bied, is rust en ruimte aan de rand van het “Heimansreservaat”, vele wandelroutes door bossen, holle wegen en dalen van Zuid Limburg. Er is bewust gekozen voor een sfeervolle en gezellige camping. Men verblijft hier graag met respect voor de natuur en de medekampeerders.

AP AC MESH Pro

Ook kunt u sinds dit jaar op een groot gedeelte van het kampeer terrein gratis gebruik maken van WiFi, aangelegd door 100pctwifi.nl. Zonder beperkingen, dus ook om bijvoorbeeld een film te kijken op Netflix of YouTube.

Theoretische WiFi dekking (2.4 GHz)

Dit is voornamelijk gerealiseerd met Unifi AP AC MESH PRO WiFi access points, welke uitermate geschikt zijn om veel gebruikers tegelijkertijd te bedienen op zowel de 2.4 GHz als 5 GHz band.

Omdat het niet mogelijk was om data kabels naar alle access points te graven zijn een aantal van de wat verder weg staande access points draadloos verbonden met het 5 GHz netwerk, waarbij het uitgangspunt altijd is dat er nooit meer dan twee ‘hops’ gemaakt worden. Hierdoor is ook bij de wat verder weggelegen plaatsen over het algemeen een goede WiFi ontvangst.